Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som ställs av våra panelmedlemmar. Hittar du inte svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på support@radiopanelen.se.

MEDLEMSKAP

Bli medlem i panelen
Hur blir jag medlem i Radiopanelen?
Du kan registrera dig genom att klicka här. Du kan endast registrera dig med en e-postadress en gång. Det är inte tillåtet att vara registrerad med flera olika e-postadresser i panelen.
Kan jag vara medlem i Radiopanelen om jag bor utanför Sverige?
Du kan bara vara registrerad i Radiopanelen om du bor i Sverige.
Kompatibla enheter
Kan jag registrera mig/logga in med min mobiltelefon?hu
Du kan använda din dator och mobiltelefon till att registrera dig, logga in och svara på undersökningar. Om du upplever inloggningsproblem kan du klicka här.
Lämna panelen
Hur avslutar jag mitt medlemskap i Radiopanelen?
Du är fri att när som helst säga upp ditt medlemskap i Radiopanelen. Du gör detta genom att logga in på ditt panelkonto via inloggningssidan på panelhemsidan. På din profilsida avregistrerar du dig genom att klicka på ”avsluta konto”. Du kan även skicka ett mejl till oss på support@radiopanelen.se så hjälper vi dig med avregistreringen. Om du avregistrerar dig medan du har pengar kvar på ditt konto går dessa pengar förlorade.

PROFIL

Ändring av mina uppgifter
Hur kan jag ändra mina personliga uppgifter?
Du kan ändra dina uppgifter genom att logga in på ditt panelkonto och klicka på ”DIN PROFIL”.
Om du vill ändra din e-postadress, vänligen skicka ett mejl till oss på support@radiopanelen.se.
Borttappade inloggningsuppgifter
Hur får jag ett nytt lösenord?
Du kan få ett nytt lösenord genom att gå till inloggningssidan och klicka på ”Glömt lösenordet?” och fylla i din e-postadress. Följ sedan instruktionerna så skickas ett nytt lösenord till din e-postadress.

ERSÄTTNING

Alternativ för utbetalningar
Hur kan jag använda min intjänade ersättning?
Vi har flera ersättningsalternativ som du kan välja från. Mer information om varje alternativ hittar du här.
Mitt personliga saldo
Hur ser jag hur mycket pengar jag tjänat ihop?
Genom att logga in på ditt panelkonto via ”Radiopanelenl-login” på panelhemsidan kan du kontrollera ditt saldo och din utbetalningshistorik i din profil genom att klicka på ”DITT SALDO”.
Betala ut ersättning
Hur betalar jag ut ersättningen jag tjänat ihop?
Du kan betala ut din ersättning genom att logga in på ditt panelkonto och gå till din profil. Om du har tillräckligt med saldo kan du betala ut efter ditt val av ersättningsalternativ.
Skicka om värdekoder om oanvända värdekoder går ut?
Det är inte möjligt att skicka nya värdekoder om dina värdekoder går ut. Alla värdekoder måste användas inom den angivna giltighetsperioden.
Ersättning för undersökning
Hur mycket pengar får jag för en undersökning?
Ersättningen varierar beroende på enkätens längd. Du måste genomföra en undersökning helt för att mottaga din ersättning.
PayPal konto?
Hur för jag över min ersättning till mitt PayPal konto?
Om du har tillräckligt med saldo kan du överföra dina poäng till ditt PayPal konto. Ett bekräftelsemejl kommer skickas till din registrerade e-postadress som du måste acceptera inom 30 dagar, annars avbryts transaktionen.

UNDERSÖKNING

Antal undersökningar du får
Hur många undersökningar skickar ni till mig?
Antal undersökningar du får beror på hur många aktuella undersökningar det finns. Du kan maximalt få 6 undersökningar per månad.
Hur lång tid det tar att svara på undersökningar
Hur svarar jag på undersökningar?
Du får undersökningar skickade till din registrerade e-postadress med en länk som du klickar på för att komma till undersökningen. Undersökningen är aktiv tills att vi har fått in tillräckligt med svar.
Avslutade/stängda undersökningar
När jag klickar på länken står det att undersökningen är stängd/avslutad. Vad betyder det?
Av erfarenhet vet vi att inte alla har tid eller möjlighet att svara på de undersökningar vi skickar ut. Därför skickas enkäten ut till en större mängd personer och avslutas när önskat antal svar inkommit. Därefter kan inga fler panelister svara på undersökningen.
Mer om screenout
Varför får jag ibland inte svara på mer än ett par frågor? Vad är screenout?
Vissa undersökningar är riktade till en viss målgrupp och inleds med ett antal frågor (screenout-frågor) för att urskilja om du passar in på målgruppen. Om du inte tillhör den målgrupp som efterfrågas avslutas enkäten efter att du svarat på dessa få frågor. Du behöver med andra ord aldrig besvara en hel enkät om du inte tillhör målgruppen. Eftersom hela enkäten inte besvarades får du ingen ersättning.

PERSONLIGA UPPGIFTER

Reklammejl
Om jag blir medlem av Radiopanelen, kommer jag då att få reklammejl om deras produkter och tjänster skickade till mig?
Ingen marknadsföring eller reklammejl kommer att bli skickade till dig från panelen.